Rent och snyggt på kontoret

Alla vill vi ha rent och snyggt omkring och det gäller inte bara hemma. Vi vill även kunna gå till en ren och snygg arbetsplats för att må bra. På stora kontor blir det ofta dammigt och många personer vistas på samma ställe samtidigt, vilket gör att det är viktigt med regelbunden städning. Det är också viktigt att städningen görs av erfaren och kvalificerad personal.

Vi på Kristallrent som är en städfirma Stockholm, tar städning på största allvar och gör alltid vårt bästa för att hålla din arbetsplats ren och snygg. Vi ger dig och dina kollegor rätt förutsättning att trivas på din arbetsplats genom att utföra professionell kontorsstädning. En ren och snygg arbetsplats visar också era kunder att ni tar ert arbetet på allvar, vilket gör att alla får ett positivt intryck av ert företag.

Varför är det viktigt med en ren arbetsplats?

I och med pandemin har vi blivit mer och mer medvetna om hur viktigt det är med städning. Jobbar du dessutom kanske på en stor arbetsplats, där ni är många kollegor som använder toaletter, kök och dylikt är det extra viktigt att det hålls rent.

Färre bakterier

En ren arbetsplats blir mindre drabbad av bakterier, vilket i sin tur räddar personalen från bakterier som kan orsaka olika typer av sjukdomar. Man minskar därför risken för att personalen blir sjuk, vilket är en fördel för alla parter. Det finns till och med studier som visar på att personal är med benägna att gå till jobbet om kontoret är rent och välstädat.

Bra för varumärket

Det är viktigt att tänka på att det även kanske är många andra människor som kommer och besöker ert företag. När du till exempel bjuder in kunder är det viktigt att de får en positiv bild av arbetsplatsen. En viktig del i det är att det är just rent och snyggt. Det första intrycket är väldigt viktigt och någonting de flesta bär med sig för alltid. Och visst vill du att andra ska få en positiv första bild av ert företag?

Städa rätt

Anlitar du en städfirma kommer de städa hela kontoret grundligt. De städar alla utrymmen på kontoret och använder såklart de rätta rengöringsmedlen för att bästa resultat.

Så här brukar det gå till:

  • De torkar av skrivbord och möbler. Tänk då gärna på att plocka undan så att städpersonalen kommer åt att städa ordentligt. Då blir resultatet ännu bättre.
  • De städar toaletterna noggrant, inklusive golv, handfat och spegel. De byter även tvål och pappershanddukar.
  • De städar kök och pentry, torkar diskho och diskbänk med rengöringsmedel och våt trasa. De göra även rent micro och andra köksmaskiner, samt torkar av bord och stolar om det finns.
  • De tömmer alla papperskorgar och utför fönsterputsning.
  • De dammsuger alla golv ordentligt, inklusive soffor och fåtöljer om det finns. Sedan våttorkar de golven, om de tillåter det.
  • Tillägg för möbeltvätt är möjligt.

Hur gör jag om jag vill ha hjälp med städning?

Ni som nu har läst detta och känner att ni behöver professionell hjälp med städning på ert företag, tveka inte att kontakta Kristallrent. Vi vet hur viktigt det är med bra kontorsstädning och vi erbjuder städning till företag i Stockholm. Vi städar ert kontor 7 dagar i veckan och anpassar städningen exakt efter era behov. Tala bar om hur ni vill ha det så fixar vi det.

Kristallrent – städfirma Stockholm

Vi arbetar flexibelt och kan städa både på dagtid och kvällar och på vardagar och helger, precis enligt era önskemål. Så ta en stund och fundera över hur vi skulle kunna hjälpa just ert företag med städningen. Ni kommer garanterat bli nöjda med resultatet, samtidigt som ni får nöjdare personal och nöjdare kunder. En nödvändig investering för ett modernt företag idag. Kanske behöver ditt företag byggstädning Stockholm eller bara en vanlig konstorsstädning? Kontakta Kristallrent!

Visste du det här om luftvapen?

Inledningsvis är luftskytte numera ett vanligt intresse bland många. Därmed sagt kan det vara svårt att känna till vad olika […]

Vad man ska tänka på när det är dags att lägga om taket

När det är dags för takbyte kan du ta hjälp av takläggare stockholm. Med ett grundligt utfört arbete får du […]