Jämnare hudton med ansiktsbehandlingar

Upplever du att din hud är ojämn, har du pigmentfläckar eller akne? Använder du hudvård dagligen men känner att produkterna inte lever upp till de förväntade resultaten? Då kan det vara aktuellt att boka in en ansiktsbehandling hos en hudvårdsklinik för att boosta huden. Här listar vi fem olika ansiktsbehandlingar som är populära och ger effektiva, synliga resultat på din hud:

  1. Dermapen är en micorneedlingsmetod som ökar hudens egna produktion av kollagen. Det här är en metod som har blivit väldigt populär de senaste åren och är effektiv på olika hudproblem. Precis som ordet tyder på används mikronålar som skapar kontrollerade skador i huden med nålar. På så sätt svarar din hud på skadan genom att börja producera mer kollagen. Ett naturligt sätt att föryngra huden på helt enkelt!
  2. Cosmelan är en effektiv metod som görs för att minska synligheten av pigmentfläckar. Den jämnar ut hudtonen och är en av de mest effektiva metoderna för behandling av pigmentfläckar och melasma.
  3. AHA-peeling är en exfolierande behandling med glykolsyra (även känt som AHA för alla hudvårdsnördar). Behandlingen hjälper till att öka cellförnyelsen och ge lyster till huden. Efter en behandling med syror är det superviktigt att använda UV-skydd när du vistas i direkt solljus.
  4. Retinolpeeling – När du vill boosta din hud ordentligt kan en retinolpeeling vara att rekommendera. A-vitamin (retinol) har en förmåga att programmera hudceller på nytt. Det gör att cellerna börjar bete sig som friska och nya hudceller, vilket på längre sikt är en bevisad fungerande behandling för att minska synliga ålderstecken i huden.
  5. Hudföryngring med IPL är fördelaktigt vid rynkor och fina linjer som har uppstått i huden, vilket många upplever ju äldre de blir. Med hjälp av IPL som behandling, vilket är ett pulserande ljus, behandlas skadad hud och ger en föryngring i huden. En riktigt anti-aging-effekt helt enkelt!

Stressa mindre för friskt och långt hår

Välkommen till mitt blogginlägg! I flera år har jag kämpat med håravfall, från tunna kanter till ökad håravfall. Efter att […]